Forumi člani sabina

Ustvari račun

Vaše uporabniško ime mora biti edinstveno, kasneje se ga ne da spremeniti.

Vaša e-pošta bo uporabljena za to, da vam pošljemo varno geslo ter preverimo vaš račun.

Pozabljeno geslo

Odgovori na forumu

 • Avtor
  Odgovori
 • v odgovor na: a se je vredno boriti #390 Odgovor
  Jasmina
  Jasmina
  Participant

  Sama še nisem bila v podobni situaciji, toda kot zunanji opazovalec oziroma bralec, ti lahko rečem le, da je verjetno čas, da končno opustiš misel, da bosta še kdaj par. Kljub temu, da imata skupaj otroke, ni vredno, da tako trpiš in se odpoveš svojemu življenju zaradi njega. Na dveh stolčkih pač ne more sedet. Da to počne, ni fer do tebe. Moški, ki ima žensko iskreno rad, ji tega ne dela, ne pusti, da tako trpi kot ti trpiš. To ni ljubezen! In ker vidi, da lahko, se s tabo igra igrice. Če se boš odločila, da mu tega ne boš več pustila, se bo šele začel zavedati, kaj je izgubil. Prav je, da mu dovoliš videti otroke in da jih vzgajata skupaj, toda po mojem mnenju je za vajino zvezo prepozno in ni več poti nazaj. Potegni črto, čeprav je težko, in začni gledati naprej. Imaš dva otroka, ki potrebujeta srečno mamo, ki jima bo omogočila lepo življenje. Življenja ne bo konec, če boš tega moškega pustila za sabo, ampak se ti bodo končno odprle nove priložnosti, da boš lahko videla, da imaš več kot dovolj razlogov za srečo, optimizem in tudi tako ljubezen oziroma moškega, kot si ga zaslužiš.

 • v odgovor na: Kam s starim kruhom? #335 Odgovor
  Jasmina
  Jasmina
  Participant

  Mi smo doma iz strega belega kruha ali žemelj vedno delali “pohane šnite” za zajtrk. Stare kose khruha namočiš v mleko, potem v jajca in popečeš v ponvi. Na koncu potreseš s sladkorjem v prahu…mnjam 😛

 • v odgovor na: Smešen zvok, ko kihne kokoš :D #81 Odgovor
  Jasmina
  Jasmina
  Participant

  Ahahaha, no to pa je nekaj novega. Sploh nikoli nisem pomislila, kako bi zvenelo, ko kihne kokoš :))

 • v odgovor na: Če bi moški morali roditi otroka … #80 Odgovor
  Jasmina
  Jasmina
  Participant

  Jao, seveda ženske ne pretiravajo. Kakšna neumnost pa je to?? Zakaj bi pri porodu hlinile bolečino?? Pomojem ne bi noben moški zdržal te bolečine. Ta dva v videu sta pa itak fake!

 • v odgovor na: 4 zvijače proti maščobi na trebuhu #79 Odgovor
  Jasmina
  Jasmina
  Participant

  Ah, to je vse bullshit. Piše da gre brez neskončnega garanja v fitnesu, hkrati pa piše da mora biti vadba visoko intenzivna za boljše rezultate. Če visoko intenzivna vadba ni garanje, potem ne vem, kaj je?? Dejstvo pa je, da do čvrstega trebuha samo s pomočjo pitja zelenega čaja in uživanja kisa ne bomo nikoli prišli!!!