Forumi člani kjukec

Ustvari račun

Vaše uporabniško ime mora biti edinstveno, kasneje se ga ne da spremeniti.

Vaša e-pošta bo uporabljena za to, da vam pošljemo varno geslo ter preverimo vaš račun.

Pozabljeno geslo

Odgovori na forumu

 • Avtor
  Odgovori
 • v odgovor na: Na kakšen način ogrevati #398 Odgovor

  kjukec
  Participant

  Zadeva je taka, da prenavljam stanovanje v katerega sva se s punco vselila pred kratkim. Vem, da je malce pozno in da lovim zadnje dneve, saj je vreme že precej mrzlo, vendar se odločava med klimatskimi napravami, električnimi radiatorji in pa IR paneli.

  Prednosti in slabosti električnih radiatorjev in klimatskih naprav poznava, se pa nama dopadejo IR paneli. Prednost električnih radiatorjev je ta, da lahko ogrevava samo določene prostore, vendar je zrak precej suh, prav tako je pri klimi.

  Ima kdo kakšen nasvet, nekako kolebava med temi IR paneli http://tersus.si/ir-panel-30-x-90-x-2-5-cm-250-w ter pa to klimatsko napravo http://www.tersus.si/klimatska-naprava-panasonic-inverter-cs-cu-ue12-rke

  Kakšni so vaša mnenje glede električnega ogrevanja?

 • v odgovor na: Kam s starim kruhom? #379 Odgovor

  kjukec
  Participant

  Narediš lahko drobtine, kruhove cmoke ali kruhovo filo za kuro. Kruha pa bo vesel tudi kdo izmed kmetov, ki ga bo pofutral pujsom ali kuram.

 • v odgovor na: Božična darila za ženske? #378 Odgovor

  kjukec
  Participant

  Res je, daj razviti kakšno sliko z lepim okvirjem, mogoče kakšno rožico. Težko je sicer posploševati, saj smo si vsi različni…enim puncam so všeč rože, drugim parfumi, tretjim spet to.

  Pomaga ti lahko tudi kakšna spletna stran ala http://www.hisadaril.si/ , moj kolega je punci za rojstni dan posnel video v katerem se je na klavir naučil happy birthday in zraven zapel. Idej imaš na milijone

 • v odgovor na: Kakšna okna #366 Odgovor

  kjukec
  Participant

  kupujem nova okna in se nemorem odločiti med lesenimi ali PVC, les me sicer izredno privlači vendar so lesena okna veliko dražja, potrebno pa jih je tudi barvati…medtem ko ponujajo plastična okna ponuja za pol cene lesenih.

  ima kdo doma pvc okna in je z njimi zadovoljen, na spletu sem prebral kar nekaj deljenih mnenj